Yenilgileri kullanırsan zafere dönüşürler. (otto von bismarck)

Su Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Su" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Su ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Su" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Su ile ilgili " 18160 " şiir aşağıdadır.
Bedenim, bir yalnızlık bohçası gibi,
uçları sararmış sabırla düğümlü.
Kımıldadıkça açılan sızı yerleri,
içine annemin sesi sızıyor geceyle.


...
Devamını oku »
Ne söyleyecek gücüm kaldı,
Ne de inanmaya mecalim.
İçimde bin cümle var boğazıma takılan,
Ama hiçbiri çıkmıyor…
Çünkü kimse duymakda istemiyor zaten.

...
Devamını oku »
U/ğrunda ölendir Suphi üstadım.
P/ak alnından akan emek terinin
H/akkını bilendir Suphi üstadım.

İ/lmi var derùni, haşa! Bilmem der,

...
Devamını oku »
...Gün olur, bir gidiş bile büyütür içimizdeki baharı…

Pencereyi açmaya korkuyorum.
Çünkü rüzgâr bile senden bir şey getirir diye

...
Devamını oku »
Kendi hikayeni unutup onlara seneryo yazdın
Herkesin herşeyi olma,uğraşı verirken sen
Onların gözünde yolunacak bir kazdın

Sen varsan,varsın ardında kalanlara yalansın

...
Devamını oku »
Yokluğun bir nevi hazan değil mi
Vuslatı beklerken veda edişin
Gönlüme en ağır cezan değil mi



...
Devamını oku »
Kaldırımlarda taşınan
Bir karanfile konan özlemlerin şafağında
Unuttuğum yeşil dudaklı bahar
Ne zaman başladı yorgunluğum
Ölümbaz tutkuların eklentisi sevdalar

...
Devamını oku »
......ne seni yazacağım
...............nede hayal ederken, beni.

...
Devamını oku »
yüreğimin vaveylasındaki şarkılar sustu
saçlarımı okşayan yeller
abuk sabuk konuşan diller
coşkun coşkun akan nehirler sustu


...
Devamını oku »
Artık “inanç” onun için bir konu değil, bir uzaklıktı. Boşluk hissi zaman zaman içini kemirse de, bu hissi bastırmakta ustaydı. “Hayat böyle işte” deyip geçiyordu her şeyi.

Bir sonbahar günü, kasabanın cami avlusunda bir yabancı belirdi. Yaşlıydı. Sırtında aba, elinde bir testi. Gözleri derin, ama huzur doluydu. Yanına gelen her insana bir avuç su sunuyor, "Bu gül suyudur," diyordu, "Kur’an okunmuş, secdede beklemiş su. İçmek değil, anlamak içindir. Ruhun susadığı vakit hatırla."


...
Devamını oku »

İlk 104 105 106 107 108 109 110 111 112 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL