Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Mawish

Mawish

25.11.2015 10:12:17

Duyup da duymamazlıktan gelme değil mi mesele, görüp de görmemezlikten gelmek gibi. Genelde öyledir bir kesim, işine geldiği gibi hareket etmesini çok iyi biliyor bazı insanlar. Her ne kadar iyi veya kötü seslenseniz de, haykırsanız da yapacakları şey hep aynı yoldan geçer. İçindeki şeytan ile hep aynı şeyi izler.

Güzeldir aslında ilgili alakalı olmak. Güzeldir acı da olsa dönüp ardına güzel bir hatıra bırakmak. Güzel olan güzellikle olan her şey değil mi?

En güzeli de şudur aslında, böyle bir yare akıl erdirmeye çalışmaktansa, yokluğunuz ve sessizliğiniz ile umursanmadığını hatırlatmak daha çok şey anlatır. Bazen böyle düşündükçe, arada bir de olsa duyacaktır, ama yine de nafile o anlamak istediğini anlayacaktır ve yine yapmak istediğini yapacaktır. İçinde varsa şeytanlık yine hileye tapacaktır..

Suzan hanım, bu güzel konulu harika şiiri yazan değerli kaleminiz dert görmesin. Çok güzeldi.

Saygılarımla,


Mawish

Şiir Bilgi

suzan çelik

suzan çelik

KULAĞI KESİK

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL