Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Muhammed Özkalsin
Muhammed Özkalsin

"SEN" EKSİKLİĞİ

Yorum

"SEN" EKSİKLİĞİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

690

Okunma

"SEN" EKSİKLİĞİ

Beklemeyi denedim seni,
Her gece vakti,bir cam kenarında,
Her sabah,bir kapının ardında.
Gelirsin diye,her sabaha umutla basladım.
Gecenin sessizliğin de sana susadım.
Susadıkca sustum...
Aklımı yitirdigimi düşündüler.
Haklıydılar.
Giderken sen alıp gittin beni.
Kurtaramadım kendimi.
Bir hücrenin karanlığında ,
Kelepyeçeye bağlı kaldım.
Alıp ckaramadılar beni.
Deryalara kapılıp gitmişim,
doktorlarda umut vermiyo,
Cozemiyorlar.
Bir bilseler bende ’sen’ eksikliğini,
Anlayacaklar kalp ağrısını.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
"sen" eksikliği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "sen" eksikliği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"SEN" EKSİKLİĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL