Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
varsagi
varsagi

BİR GÜZEL TÜRKÜSÜ

Yorum

BİR GÜZEL TÜRKÜSÜ

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

725

Okunma

BİR GÜZEL TÜRKÜSÜ


Aklıma geldikçe başım dönüyor
Gözüm gözlerini göreli güzel
Tutuştu bu Sinem halen yanıyor
Gelip te gönlüme gireli güzel

Ben de anlamadım bu nasıl işti
Karanlık dünyama doğan güneşti
Halim duygularım tavrım değişti
Kader ağlarını öreli güzel

Seninle tatlandı ekmeğim aşım
Derdimin ortağı halde haldaşım
Canımın eşisin hayat yoldaşım
Ömrümü yoluna sereli güzel

Bir an göremesem ahuzardayım
Bırakma elimi inan zordayım
Gayrı sen nerdeysen ben de ordayım
Daha sormasınlar nereli güzel

Kul Hakkı’da Hakk’ın garip kuludur
Yürüyüp gittiği sevgi yoludur
Sensiz irem bağı kara çalıdır
Gülüm gülzarımsın Küreli güzel.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir güzel türküsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir güzel türküsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR GÜZEL TÜRKÜSÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL