Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Tebessüm

Yorum

Tebessüm

( 1 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

851

Okunma

Tebessüm

Tebessümde cömert olun
Harcayın verin herkese
Verin ve verenden alın
İnsanlıkla dolsun kese

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tebessüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tebessüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tebessüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
15.2.2016 14:55:11
Kısa ve anlamı büyük dizelerdi
Kutlarım
su_misali(Gülhun Ertilav)
su_misali(Gülhun Ertilav), @su-misali-gulhunertilav-
15.2.2016 11:57:48

bir tebessümün sadaka yerine geçtiğini duymuştum

saygılar hocam


Nazlıgelin
Nazlıgelin, @nazligelin
15.2.2016 06:41:42
Üstelik bedava. Kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL