En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.-- demosthenes
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ
@sinankarakas

CANIM ÖĞRETMENİM(AKROSTİŞ)

23 Kasım 2009 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

CANIM ÖĞRETMENİM(AKROSTİŞ)

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

5369

Okunma

CANIM ÖĞRETMENİM(AKROSTİŞ)






C anım derdi, kendi canını vererek,

A nlatırdı, bize iyilik dileyerek,

N içini nasılı bize belleterek,

I şığıyla bize yolu göstererek,

M adde ve manamıza hitap ederek,




Ö ğretmenimi okuldayken sevmezdim,

G ayretlerinin anlamını bilmezdim,

R uhum sıkılırdı gidip te hiç söylemezdim,

E ğitir öğretirdi ben öğrenmezdim,

T ebessüm etse bile onu görmezdim,

M ezun olmadan onu böyle bilmezdim,

E lbet dün çocukça bakıyordum sana,

N e fedakarlıklar etmiştiniz bana,

İ zin verin öpeyim ellerinizi,

M üteşekkirim, bilirim yordum sizi.

Sinan Karakaş


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Canım öğretmenim(akrostiş) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım öğretmenim(akrostiş) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIM ÖĞRETMENİM(AKROSTİŞ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyda19
seyda19, @seyda19
23.11.2009 23:46:22
5 puan verdi
çok güzeldi kaleminize sağlık bütün öğrenciler gerçekten de böyle oluyor sevgiyle kalın....
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
23.11.2009 22:47:27
Değerli şairden güzel dizeler ve samimi bir itiraf daha sonraysa öğretmenin verdiği unutulmaz ve köklü hayat dersleri ne mutlu öğretmenlerimize kutlarım şairi Yunus diyarından selamlar.
RABATLI
RABATLI, @rabatli
23.11.2009 22:12:55
bir öğretmen olarak gurulandım...sevindim...Yazan ve düşünen kaleme sağlık...RABATLI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ