Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
cosari
cosari

KİMSEDEN FARKIN YOK

Yorum

KİMSEDEN FARKIN YOK

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

795

Okunma

KİMSEDEN FARKIN YOK

Ne sesin duyulur, ne de nefesin,
Bilmiyorum kimle, nerelerdesin?
Benden uzaklaştın, bu artık kesin!
Kimseden bir farkın kalmadı artık.

Şimdi sitemkârım, kendime kendim;
Hasret çekmelerden ben de tükendim,
Sabrın debisinden yıkıldı bendim,
Kimseden bir farkın kalmadı artık.

Yarınsız bir sevda hükmetmiş ferde,
Gördüm ki yerim yok kalp denen yerde,
Sükûta gömülmek çare mi derde,
Kimseden bir farkın kalmadı artık.

Coşari kendini eyleme heder.
Bu sevda seninle toprağa gider.
Sanma ki yüreğim sana kin güder.
Kimseden bir farkın kalmadı artık.

İbrahim COŞAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kimseden farkın yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimseden farkın yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİMSEDEN FARKIN YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.2.2016 19:38:28
5 puan verdi
harika bir duygu seliydi hüzünle akan dost kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL