Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustii Yaman
Mustii Yaman

Affet Beni Yârim

Yorum

Affet Beni Yârim

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1797

Okunma

Affet Beni Yârim

Gönlüme bir söz söyle, söyle dinleyeyim.
Şu yaşlı gözüme bir mendil süreyim.
Pişmanım her şeyden ;elimden, dilimden...
Affet beni yârim gönlünde kalayım.

Kimselere sözüm yok ben hasretteyim.
Sıladır yâr yolu, ben şimdi uzaktayım.
Sözlerim karışmış, özümle kavgalıyım,
Ben bir yâre, yâre sevdalıyım.

Sonbahar mevsimi bu dökülür yapraklar,
Savrulur yerlere; düşler, umutlar.
Rüzgar çok sert esiyor, gökyüzü de ağlar.
Tut ellerimden bırakma beni.

Hasret kaldım yar yüzüne,
Bir bakışın, gözlerine.
Neredesin be yârim ?
Dön artık şu gönlüme

Mustii Yaman

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Affet beni yârim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affet beni yârim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Affet Beni Yârim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gecekalemi
gecekalemi, @gecekalemi
5.2.2016 13:44:08
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık üstat
Saygı ve sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL