Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AYŞE GENÇ KARIK
AYŞE GENÇ KARIK

HASRET

Yorum

HASRET

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1033

Okunma

HASRET

HASRET

İçime dolan bir uzaklıktın oysa,
Yol boylu boyunca hasretti..
Korku bürümüş yüreğimin her köşesini.
Kaybettim işte sende kalan kendimi…
Bir bir saçıldı etrafa hatrımda kalan gülüşün.
Yetmedi tabi sonunda onlarda gizlendi,
Tavan arası sandık dibine..
Bakmaya cesaretim yok artık o sandıktaki,
Siyah beyaz solmuş resimler gibi olan senli mazime..
İçime dolan bir uzaklıktın oysa,
Yol boylu boyunca hasretti..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haldun sevin
haldun sevin, @haldunsevin
29.1.2016 14:07:19
5 puan verdi
Çok güzel ve anlamlı bir şiir okuyup şu siyah ve beyazın hakim olduğu kış mevsiminde rengaren çiçekler bıraktım keğıt ve kaleminizin baş ucuna.
Daim olsun ilhamınız, daim olsun duygularınız, var olsun yüreğiniz.Sevgiler ve saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL