Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
AYŞE GENÇ KARIK
AYŞE GENÇ KARIK

sesin

Yorum

sesin

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1825

Okunma

sesin

sesin

Boş bir yelkenlide.
Boğuştum sensizlik denizinde.
Dalgalar üstüme geldikçe
Yıldızlarda kayboldu bu gece.
Ağır bir yürek var bu bedende.
Yansıdı dünyama
Gecenin rengi.
Sonbaharı andıran bir duygu var sesinde

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sesin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Taylan KOÇ
Taylan KOÇ, @taylankoc
15.6.2016 11:39:12
İnsanın kendiyle kaldığı vakitlerdir
Gecenin dilsiz zamanı
Ve sorğularımız da
Hep hüzün kokuludur gecenin rengi...

Tebrik ederim şair
Kısa ama demliydi dizeler
Emeğine
Yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL