Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
eşref agah koş
eşref agah koş

Bana

Yorum

Bana

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

683

Okunma

Bana


Her halini kabullendim
Sen istersen el de bana
Kapı çaldım,aşk dilendim
Hiç acıma kul de bana

Evvel aşktan bihaberdim
Bu ervaha senle erdim
Ömrü ayağına serdim
Çiğneyip geç yol de bana

Esiriyim gölgelerin
Bu hal bende ne yüz,ne bin
Bir aşk mektubuysa kalbin
Köşesinde pul de bana

Ya sahralarda eserim
Ya bir kayayı döverim
Ya pencerenden girerim
Gece esen yel de bana

Allah’a şükürler olsun
Yarattığı ender kul’sun
Bir canım var feda olsun
İstiyorsan öl de bana


Eşref agah koş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL