Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Tevazu Feza
Tevazu Feza

SEVER SEVDİRİR

Yorum

SEVER SEVDİRİR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

842

Okunma

SEVER SEVDİRİR

İÇİMDE Bİ SAVAŞ ONSUZ KUYTULAR.
İÇİMDE Bİ BARIŞ ONSUZ OLMUYO BAK.
YER GÜZÜNDE SEVGİ HEP VAR AŞK.
ONDAN BAŞKA KİMSEYE YER VERMEZ KALBİM BAK.

DÜŞTÜĞÜM DÖRT YILLIK KARANLIKTAN ALDI BENİ
BIRAKMAZ TUTAR ELLERİMDEN SONSUZA DEK DERİM.
SEVER SEVDİRİR SEVGİYE AÇIK ELİ.
GELİR GETİRİR BERABERİNDE SEVGİYİ.

O SEVDİ O SEVECECEK O SEVDİRİR.
O GELDİ O GELECEK O GETİRİR.
O BİTMEDİ O BİTMEZ O BİTMİYECEK.
O GELECEK OLACAĞIZ HEP BERABER.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sever sevdirir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sever sevdirir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVER SEVDİRİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL