Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
muhittin  çiftçi
muhittin çiftçi

OLSAM

Yorum

OLSAM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

698

Okunma

OLSAM

GÖKLERDE BİR KUŞ,BİR RÜĞAR
BİR SEVDA DİLLERDE
BİR KÖY DELİKANLISININ AĞZINDA TÜRKÜ
KAÇAMAK GÖZLERLE ETRAFI KOLLAYAN SEVGİLİ
ANADOLU KASABANASINDA
BULUŞMAYA GİDEN BAĞRI YANIK GENÇ
YAVUKLUSUNU BEKLEYEN
GELECEK UFACIK BİR HABER UĞRUNA
SEVGİLİSİNİN SICACIK NEFESİYLE ISITAN YANAĞINA KONDURDUĞU BUSE
SEHERDE POSTACI YOLU GÖZLEYEN
BİR SEVDA HASRETLİSİ OLSAM

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Olsam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olsam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLSAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL