Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
se
sedat hünker

Sev mutlu olursun

Yorum

Sev mutlu olursun

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

466

Okunma

Sev mutlu olursun

Mutluluk sevgiden doğuverendir
Sev hakkı sev kulu mutlu olursun
Sevgi mutluluğa boğuverendir
Sev hayvanla doğa mutlu olursun

Sen ana sev baba sev kardeş gitsin
Sevki mutsuzluğun gönlünde yitsin
Sev dertle kederin ruhunda bitsin
Sev var olan şeyi mutlu olursun

Sedat hünkar
(Karamecnun)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sev mutlu olursun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev mutlu olursun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sev mutlu olursun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
23.1.2016 20:35:20
5 puan verdi
sev nadide bir çiçek gibi demiş dost bravo harikaydı kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL