Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
EFKARİ
EFKARİ

AKIL TUTULMASI

Yorum

AKIL TUTULMASI

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

841

Okunma

AKIL TUTULMASI

AKIL TUTULMASI


Bir güç var bende ki beni çıkaran,
O aşk uğruna en acı zehir yutulur.
Binlerce hücreyi bir katrede karan,
Rahmanı düşündükçe aklım tutulur.

Yetmişiki milletin ayrı ayrı resimi,
Kabukla gizlenenin özdeki revsini,
Akan zamanı, günleri ve mevsimi,
Yaratanı düşündükçe aklım tutulur.

Kainat bilmecesinin görünmez imi,
Ruhu bedende tutan mukaddes pimi,
Her gece gökkubbede parlayan simi,
Serpeni düşündükçe aklım tutulur.

Bir girdap ki iç içe geçmiş dehlizler.
Hangi bab’a varsam nurdan benizler.
Bu yolda topuk düşer, taşımaz dizler.
Menzili düşündükçe aklım tutulur.


EFKARİ
16.01.2016

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Akıl tutulması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akıl tutulması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKIL TUTULMASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mecit Aktürk
Mecit Aktürk, @mecitakturk
18.1.2016 14:32:17
Durak ve ölcüye dikkat edilse cok daha güzel olacak siirleriniz var.

Tebrik ederim.

Selam ve saygilar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL