İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Betül Acar
Betül Acar

E hadi inşallah o zaman

Yorum

E hadi inşallah o zaman

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

670

Okunma

E hadi inşallah o zaman

Sessizliğin ortasındayım
Siyah
Beyaz
Mavi
Ve bir de gökkuşağı
Bir pamak iz
Ve yorgunluğumun kokusu sinmiş her yere
Yani diyorum ki
Sessizliğimize bir şiir daha yazıyoruz
Bir gülümseme , bir koku ve sessizlik
Uzun zamandır geçmemişim yolundan
Kalbim çok çarpıyor diyor
Sarhoş gibi
Elleri çok soğuk
Ve gitme diyor
Cevabı kibarca hayır oluyor ve gülümsüyor şair burada
Ama bekliyor
Sadece onun gelmesini bekliyor
E hadi inşallah o zaman.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

E hadi inşallah o zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz E hadi inşallah o zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
E hadi inşallah o zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nejla Ekşioğlu
Nejla Ekşioğlu, @denizumut
10.1.2016 21:46:05
5 puan verdi
inşaAllah.
Mehmet Sait ULUÇAY
Mehmet Sait ULUÇAY, @mehmet-sait-ulucay
10.1.2016 21:35:35
Dilerim ki O gelsin.
sevgi ve saygıyla yeni şiirlere doğru...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL