Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
veladet
veladet

Ölüm Anı

Yorum

Ölüm Anı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1267

Okunma

Ölüm Anı

Ölüm Anı

Gerekçen kabulüm, infazım idam…
Yağlı ipi tak boynuma çeki ver…
Olsun ölümüm, sana şeref nam…
Zafer sancağını burca diki ver…

Gözlerim kupkuru ama içim kan…
Dimdik ayaktayım görkü kalp viran…
Yetmedi yağlı ip can çekişir can…
Üstünü de birkaç kurşun sıkı ver…

Yürek şeref kabul eder senin emrini…
Varlığına pul edeyim ben bu ömrümü…
Ele kale, sana naçiz gönlümü…
Acı sözle vur temelden yıkı ver…

Şimdi muzaffersin şanlı kumandan…
Göz gözü görmüyor bende dumandan…
Virane ettiğin yıkık limandan…
Topla donanmanı artık çıkı ver…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölüm anı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm anı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm Anı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MEZARKABUL55
MEZARKABUL55, @mezarkabul55
20.3.2008 11:13:09
Güzel bir şiirdi,tebrikler.Kaleminiz daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL