Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mahur Beste06
Mahur Beste06

Bir Dünya Arıyorum

Yorum

Bir Dünya Arıyorum

( 3 kişi )

4

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

937

Okunma

Bir Dünya Arıyorum

Bir Dünya Arıyorum

Bir dünya arıyorum
Adamları yürekli,mert
Kadınları şen, pembe gülüşlü
Çocukları cıvıl cıvıl


Bir dünya arıyorum
Güzü, kışı, baharı, yazı
Mevsimleri huzurlu, mutlu
Gündüzü, gecesi umutlu

Bir dünya arıyorum
Dostluklarda vefa
Yüreklerde sevda
Yari , yarenleri
Gönülde can ,canan

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir dünya arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir dünya arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Dünya Arıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.2.2016 09:19:41
5 puan verdi
Şiire yansıtılan duygular şahane.
Okudum ve Beğendim...

......................... Saygı ve Selamlar...
kevir
kevir, @kevir
6.1.2016 16:13:48
Güzeldi
Tebrik ediyorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
5.1.2016 17:26:41
5 puan verdi
O dünyayı bulabilirmisiniz bilmiyorum ama hayali bile güzeldi beğeniyle okudum
Kalemin susmasın
____________________________Selamlar saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL