Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
al
ali kıllı

Sormayın bana

Yorum

Sormayın bana

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

681

Okunma

Sormayın bana

Sormayın bana
Bilende oturuyor
Bilmeyende koltuğa
Oturunca dönen o koltuğa,
Zarar gelir o zaman dostluğa.

Hele insan koltuk sevdalısı olunca,
Ne sağı dinler ne de solu,
Sırtını dayayınca dağlara,
Adam oldum sanır, kendine bakınca,
O zaman öptüğü elleri SORMAYIN BANA...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sormayın bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sormayın bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sormayın bana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nazlı  Nur
Nazlı Nur, @nazlinur1
5.1.2016 10:08:56
Güzelmiş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL