Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

Sebebi Var !

Yorum

Sebebi Var !

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1348

Okunma

Sebebi Var !

Sebebi Var !

Kötü mülahazaların,
Üstlerini örtüyor kar!
Madem ayrılıklar var,
Niçin açıyor yapraklar?

Rüzgarın esmesinin,
Bir hikmeti sebebi var!
Sadece buluta kalsa,
Yağmayacak mı yağmurlar!

Gözlerin görmesinin,
Kulakların işitmesinin
Elbette bir anlamı var!
Hisleri, insana anlam katar.

Şu açan güneşe bak,
Herkesin ona ihtiyacı var!
Yaşamına sebep olan,
Sanma, hava ve su olmayan Ay!

Her şeyin bir sebebi var.

İkram Gökhan Akcebe

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sebebi var ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sebebi var ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sebebi Var ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL