Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Pasha_
Pasha_

Kerem Eyle

Yorum

Kerem Eyle

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1046

Okunma

Kerem Eyle

Kerem Eyle

Eğil de kulak ver toprağın sesine
Öyle yürekler hapsetmede ki sinesine

Kimi bitap kimi biçare kimi umudunu yitirmiş
Heves ettiği için nefsine

Dinle vicdanının su götürmez sesini
Üstadın bilerek meylet Efendiler Efendisine

O’nun gibi yaşa, yaşat; öylece tüket ömür sermayesini
Arala, var sırlar ardındaki hakikat perdesine

Kudret Padişahı’nın en güzel eseri, kâinatın halk edilme sebebisin
Din-i mübinin kalesi, sarıl emsalsiz neferine

Kerem eyle, vakıf ol sana biçilen elmas kaftana
O vakit erişirsin yaratılmışların gözbebeğine…




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kerem eyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kerem eyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kerem Eyle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL