Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Tekin Yeşilkaya
Tekin Yeşilkaya

Sevdim be seni

Yorum

Sevdim be seni

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1260

Okunma

Sevdim be seni

"Elif" yazı, "A" yazı;
Bazı çizi, bazı kazı;
Kuş ağzı, kul ahrazı;
Ben seni, her dilde sevdim.

Namaz ile, niyaz ile;
Zikir ile, semah ile;
Ateş ile, nur ile;
Ben seni, her dinde sevdim.

Siyah yüzde, beyaz tende;
Mavi gözde , sarı tonda;
Aryen kanda, melez canda;
Ben seni, her renkte sevdim.

Tekin YEŞİLKAYA

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevdim be seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdim be seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdim be seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehpare gökçe
mehpare gökçe, @mehparegokce
30.6.2016 20:04:01
Ne güzel bir şiir Tekin Bey.Kısacası evrensel....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL