İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
NedameT
NedameT
VİP ÜYE

Suskunluk..!

Yorum

Suskunluk..!

( 1 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1492

Okunma

Suskunluk..!

Nedenini bilmediğin,
Suskunluk çöker dünyana,
Kederler hüzünler hasretler,
Saçılır her bir yana,

Gafilce avlanırsın,
Sana savaş açan tüm duygulara,
Kendince güler durursun,
Geçmişte ki tüm hatalara,

En beteri de,
Umutsuzluk yüklenir,
Umutlu yarınlara..!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Suskunluk..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suskunluk..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Suskunluk..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
24.12.2015 20:03:56
Tecrübe kokuyor şiir.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.12.2015 19:28:46
5 puan verdi
Şiiriniz okunacak güzellikte.
İnsana haz veriyor.
Teşekkürler.
Kutlarım...
........................... Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL