Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
SezeNK
SezeNK

İSYANKAR

Yorum

İSYANKAR

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

815

Okunma

İSYANKAR

İSYANKAR

Sensizlik yığınla dolmuş yüreğe,
Bugünü yaşarken düne dönmekte akıl sorgusuz,
Sonra fırtına içinde kalmakta umutsuz..
Hayal içinde dolaşmakta,
Yorgun düşmekte
Ve sonra yine aynı şey;
Ben sana gelemiyorum...!

S.K.
17 TEMMUZ2015

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İsyankar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyankar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSYANKAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
24.12.2015 14:57:03
özlem yüklü, sitem dolu dizelerdi...tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL