Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
sairorhan
sairorhan

Yeşil Gözlerin ...

Yorum

Yeşil Gözlerin ...

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

3754

Okunma

Yeşil Gözlerin ...

Yeşil Gözlerin ...

Yemyeşil gözlerin çağlayan ırmak
Yön değiştir bazen bana doğru ak
Tertemiz billursun su kadar berrak
Çıkmıyor aklımdan yeşil gözlerin ...

Ürkek bakışında saklıdır gizler
Bıraktın yürekte en derin izler
Görmedim böylesi inanın gözler
Çıkmıyor aklımdan yeşil gözlerin ...

Görünür yanında ay güneş sönük
Bakışsın gözlerin hep bana dönük
Bırakma ne olur boynumu bükük
Çıkmıyor aklımdan yeşil gözlerin ...

Hançer gibi keskin kaşların ince
Yüreğim bir başka seni görünce
Demek ki böyleymiş insan sevince
Çıkmıyor aklımdan yeşil gözlerin ...

Gözlerin bir ateş alevden sıcak
Yanardağ misali yıktın kaç ocak
Düşürdün çöllere açmadın kucak
Çıkmıyor aklımdan yeşil gözlerin ...

19 / 12 / 2015

T.C Orhan TAMTÜRK


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yeşil gözlerin ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeşil gözlerin ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeşil Gözlerin ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
20.12.2015 15:48:40
Kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL