Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cemal turan  / sadebey
cemal turan / sadebey

bitsin bu hasret sensizlik

Yorum

bitsin bu hasret sensizlik

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

808

Okunma

bitsin bu hasret sensizlik

bu dizeleri sana yazmalıyım
senin gözlerine bakmalıyım
ben sana sana yanmalıyım
bitsin bu hasret sensizlik

kalbimi senle doldurdum
gecem gündüzüm oldun
yana yana ben kor oldum
bitsin bu hasret sensizlik

gitmiyorsun hiç düşümden
üşüyorum tut ellerimden
sakınırım kem gözlerden
bitsin bu hasret sensizlik

sevmek için var kulların
kıymeti yok bu dünyanın
içine düştüm bir sevdanın
bitsin bu hasret sensizlik



yazan. Cemal TURAN
19 . 12 . 2015

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bitsin bu hasret sensizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitsin bu hasret sensizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bitsin bu hasret sensizlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
19.12.2015 12:19:05
5 puan verdi
Değerli dost yürekten Kutlarım sizi cok hassas bi yüreğiniz var hasretinize kavuşman dilegiyle yureginize kaleminize emeğinize saglik saygilari.ka selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL