Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüsnü Sönmezer
Hüsnü Sönmezer

EMİ

Yorum

EMİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

706

Okunma

EMİ

EMİ



====E M İ====

Son bir kez çalıyor ayrılık şarkısı
Acı bir uğultu kulaklarımda
Sonuna gelmiş olmalıyız
Yaralı sevdam
İntikamını alıyor karanlıkların
Piyanonun tuşları son bir kez daha vuruyor yarama
Öyle karanlık ki dört yanım
Işıksız hücre sanki
Bir sona varıyor olmalıyız
Kötülükler avuçlarımızda eriyor olmalı
Sabunların köpükleri gibi
Artık
Ayrılıklar bitiyor bir bir
Tak göğsüne kırmızı güller
Gül artık emi

Hüsnü Sönmezer 29.mayıs.1969
“BİR BÜYÜK KENTTİ DÜŞLERİNDEKİ”
İsimli şiir kitabımdan www.qkitap.com
www.bodrumzeushaber.com
gazetesinde yayınlanmıştır

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Emi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL