Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
galaoğlu
galaoğlu

öküze bakarken

Yorum

öküze bakarken

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

875

Okunma

öküze bakarken

Malın kıçına teneke tuttuk
Dökülüp ziyan olmasın diye
Öküze bakarken köyü unuttuk
Elin tarlasına dalmasın diye

Bağdaş kurup oturmadık hasıra
Arpayı samanı döktük musura
Koştum kuzuların hep ardı sıra
Anam saçlarını yolmasın diye

Alem mi bekçisin yollamış bize
Kapıda bakışıp geldik göz göze
Bir tokat patlattı girmeden söze
Hesap mahşere kalmasın diye


Ekrem madenli
04.12.2015

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öküze bakarken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öküze bakarken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
öküze bakarken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cinitas
cinitas, @cinitas
4.12.2015 10:23:59
5 puan verdi
hayatımızı kısaca özetledin.geçmişi bir an yaşadım dizelerinde.ne de çok ezilmişiz yaşamışlıklarımızla şimdiki nesile göre ne kadar hayat ustasıydık.emeğini kutladım saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL