Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sümeyra yıldırım
sümeyra yıldırım

Ben Olaydım

Yorum

Ben Olaydım

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

697

Okunma

Ben Olaydım

Gülücüklerin raksında
Kükürt kokulu denizlerin
Yumuşak dokunuşlu beyaz dalgalarına
Yar olacaksa çakıl taşları
O yar
Ben olaydım

Gönül köprüsünde
Çıplak ayaklarla yürüyen
Uzanıp bir gölgenin sevdasına
Ve ayrılık kokusunda bir geceden kalma
O sızı
Ben olaydım

İşlenecekse siciline günahların
Ağırlaşacaksa sol yanın
O defterdeki en büyük günahın
Ben olaydım

Ve ıslak kentin
Islak aşklarında
Serinleyecekse bir buruk sevda
O sevdanın tacı
Ben olaydım

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben olaydım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben olaydım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Olaydım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL