(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yine siyahları bağlamış Tülay Dertleri sırtına sarmış gidiyor Bazısı diyor ki, unutmak kolay Dert bohçasın sırta,vurmuş gidiyor
Ne yazık ki sevmek: " Kötü kaderin bozkırında açan zehirli bir ç,çekmiş meğer""
Hoş ve güzeldi şiir Kutladım yazan yüreği ve eserini Gönlüne, ömrüne bereket. Kaleminin mürekkebi hiç kurumasın,ilham perileri ayrılmasın yanından,yalnız bırakmasın bir ömür seni. Bu şiir vesilesiyle seni,sonsuzluğun sahibine emanet ediyor,sağlıkla sağlıcakla kalasın diyorum.
Sadık Bey Kardeşim,Allah vergisi bir yeteneğiniz var maşallah diyorum,dörtlüğünüz için çok teşekkür ederim.Şair olarak esamem okunmaz ama çok duygusal,doğaya ,çocuklara aşık bir insanım.Sanırım beni besleyen de bu yanım. Edebiyet Defteri'de bir okul ,umarım iyi bir öğrenci olurum .Selam ve saygılar
Sadık Bey Kardeşim,Allah vergisi bir yeteneğiniz var maşallah diyorum,dörtlüğünüz için çok teşekkür ederim.Şair olarak esamem okunmaz ama çok duygusal,doğaya ,çocuklara aşık bir insanım.Sanırım beni besleyen de bu yanım. Edebiyet Defteri'de bir okul ,umarım iyi bir öğrenci olurum .Selam ve saygılar
GÜNÜN İNCİLERİ:.. Yalnız seni sevenleri sevmek sevgi değil, değiş tokuştur. - Cenap ŞAHABETTİN - Sevgi saygı aşkın ilk ham maddesi. - İsmailoğlu Mustafa YILMAZ - Tek Bir Güne Sığmayan Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. - ADEBİYAT DEFTERİ -
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.