Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cemal turan  / sadebey
cemal turan / sadebey

seni bekleyecek bir hal mi kaldı

Yorum

seni bekleyecek bir hal mi kaldı

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

660

Okunma

seni bekleyecek bir hal mi kaldı

yıkıldı gönlümün o köşkü sarayı
sar artık kalbimdeki derin yarayı
dişi kuş yapar derler evi yuvayı
seni bekleyecek bir hal mi kaldı

inceldim döndüm ince bir dala
hasretim yıllardır bir tadım bala
ölüme yaklaştım bir çeyrek kala
seni bekleyecek bir hal mi kaldı

söndü sönecek bu aşkın ateşi
bize de doğmalı aşkın güneşi
sana olan aşkımın yok bir eşi
seni bekleyecek bir hal mi kaldı

içten içe yandım döndüm köze
güvenme sakın o kalan ömrüne
tutuldum bir kez vefasız güzele
seni bekleyecek bir hal mi kaldı


yazan . Cemal TURAN

14 . 11 . 2015

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni bekleyecek bir hal mi kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni bekleyecek bir hal mi kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seni bekleyecek bir hal mi kaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL