Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İmdat DEMİR
İmdat DEMİR

AKIL AŞK VE YARIM KALMIŞLIK

Yorum

AKIL AŞK VE YARIM KALMIŞLIK

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

643

Okunma

AKIL AŞK VE YARIM KALMIŞLIK

AKIL AŞK VE YARIM KALMIŞLIK

Diz kapakların kırılır düşesin hayata
Hıçkırıklar boğar nefesini
Suya uzanmış bir ölü gibidir aslında
Zaman yok
Alınmış akrebi, yelkovanı
Yaşamı yargılar isyan
Neden diye atılır çığlıklar
Dünceler alt üst
Bir toprağa düşer akıl
Ve bir aşk,
Hiç olmayış duyulur
Sessizlik,
Git gide göçükte can çekişir gibi oluverir beden
Bir mısraya sıçrar el yazıları,
Yarım bir yaşama devam edersin ertesi güne,
Ve her gece hayalini okşar
Gözyaşların...

İmdat DEMİR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Akıl aşk ve yarım kalmışlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akıl aşk ve yarım kalmışlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKIL AŞK VE YARIM KALMIŞLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL