Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mu
Mustafa Uzun

Boşu Boşunaymış

Yorum

Boşu Boşunaymış

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1031

Okunma

Boşu Boşunaymış

Gece uykusuz kaldığım.
Hepsi boşu boşunaymış.
Düşüncelere daldığım.
Hepsi boşu boşunaymış.
.
Bekledim yollar gözledim.
Tutuştum yandım özledim.
Seni gönlümde gizledim.
Hepsi boşu boşunaymış.
.
Görmeyince duramazdım.
Sensiz hayal kuramazdım.
Kendi kendime çok kızdım.
Hepsi boşu boşunaymış.
.
Güvendim inandım kandım.
İki gözümden kıskandım.
Neden sonra geç uyandım.
Hepsi boşu boşunaymış.
.
Dokunmaya kıyamazdım.
Gözlerine doyamazdım.
Adına şiirler yazdım.
Hepsi boşu boşunaymış.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Boşu boşunaymış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşu boşunaymış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boşu Boşunaymış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zkrytsgn
zkrytsgn, @zkrytsgn
7.11.2015 01:57:16
5 puan verdi
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık tebrikler yürek sesiniz daim olsun saygılar...
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
6.11.2015 20:55:13
5 puan verdi
Yureginize kaleminize emeğinize saglik değerli dost kalem saygilarimla selam dua ile kalin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL