Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sezer Ergör (Culculoglu)
Sezer Ergör (Culculoglu)

Bağışla

Yorum

Bağışla

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

853

Okunma

Bağışla

Bağışla

hastaneleri hiç sevmem
hasta ziyaretlerini de

özellikle hastanelerde herkes hastaymış da
buraya doluşmuşlar gibi gelir bana

her baktığım gördüğüm duyduğum
insanın acısını yüklenirim omuzlarıma

kaçıp kurtulmak isterim hep
kaçıp katılmak sağlıklı insanların arasına

o nedenle hasta ziyafetlerini hep ihmal ederim
umarsız olduğumdan değil duyarlılığımdan

gitmek istemen hastaneye doktora
kendim için bile olsa çok zor durumda kalmadıkça

geçmiş olsun sevgilim
ne olur beni bağışla

Sezer Ergör Cülcüloğlu

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bağışla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bağışla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bağışla şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL