Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cosari
cosari

Kasım Ayı

Yorum

Kasım Ayı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

759

Okunma

Kasım Ayı

Düşündüm de;
Hep Kasım ayı koparmış
Yüreğin bir bölümünü.
Unutmak mümkün mü halkım,
Unutmak mümkün mü?
Ecevit’in ölümünü,
Atatürk’ün ölümünü…
Sonbaharın kaderimi yaprakların düşüşü?
Dürüstlük toprak oldu beş kasımda;
El ele büyütülen sevgiler toprak oldu.
Liderlik toprak oldu on kasımda;
Uygarlık toprak oldu.
Cumhuriyet ağlıyordu ardından;
Özgürlük toprak oldu.
Düşündüm de;
Hep Kasım ayı koparmış
Yüreğin bir bölümünü.
Unutmak mümkün mü halkım,
Unutmak mümkün mü?
Ecevit’in ölümünü,
Atatürk’ün ölümünü…

İbrahim COŞAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kasım ayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kasım ayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kasım Ayı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL