Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
arman nazli
arman nazli

GECE BEN SANA ÖYLE YANLIZIM Kİ

Yorum

GECE BEN SANA ÖYLE YANLIZIM Kİ

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

830

Okunma

GECE BEN SANA ÖYLE YANLIZIM Kİ

GECE BEN SANA ÖYLE YANLIZIM Kİ

Gece
İle
İlişkime
Gündüz
Kadar
Vakit
Ayıramıyorum
Geceyi
Hep
Yarım
Yaşıyorum
Kalbini
Kırıyorum
GECE BEN SANA ÖYLE YANLIZIM Kİ
Toprak
Başına
Olmayacak
Hayallerin

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gece ben sana öyle yanlızım ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece ben sana öyle yanlızım ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECE BEN SANA ÖYLE YANLIZIM Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
hasan 6666
hasan 6666, @hasan6666
14.11.2015 12:52:51
5 puan verdi
yürekten süzülen kelimelerin düzeni olmaz...kafiyesi olmaz...saf ve tertemizidir yürekten dökülen kelimeler...saf ve orjinaldir..ne hissediyorsan öyle yazarsın...öyle dökülür kaleme ...yüreğine sağlıkk..emeğine ...kaleminee
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
2.11.2015 16:43:59
Sözler neyse de her kelimeyi bir dizeye koyma fikri olmamış sadece göz yoruyor.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL