Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
esmenaltunbas
esmenaltunbas

VAY ANAM VAY

Yorum

VAY ANAM VAY

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

836

Okunma

VAY ANAM VAY

VAY ANAM VAY

Akla düşeni tükürür
Dillerimiz vay anam vay
Kardeş kellesi uçurur
Ellerimiz vay anam vay

Cazır cazır öttürüyor
İğne gibi sürttürüyor
İki uçtan dürttürüyor
Tellerimiz vay anam vay

Kendi bendine sıkışıyor
Gördüğüne takışıyor
Kontrolsüz akışıyor
Sellerimiz vay anam vay

Esip esip savuruyor
Ortalığı kavuruyor
Umutları deviriyor
Yellerimiz vay anam vay

Yedinci kere dökmüyor
Maddiyat kadar sökmüyor
Eskisi gibi kokmuyor
Güllerimiz vay anam vay

Bu zamanda ıssız kaldı
Bir başına sessiz kaldı
Keremsiz aslısız kaldı
Çöllereimiz vay anam vay

Önüne gelen çöp döktü
Setini kazmayla söktü
Kurudu suyunu çekti
Göllerimiz vay anam vay

Altunbaş kısa kes heri
Senede her ay zemheri
Dört yandan ateş çemberi
İllerimiz vay anam vay

Esmen Altunbaş
30-10-2015
Langenberg

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vay anam vay Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vay anam vay şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAY ANAM VAY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL