Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
celal  aydın
celal aydın

DÜŞÜNCELER

Yorum

DÜŞÜNCELER

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

679

Okunma

DÜŞÜNCELER

Akilsizin akılı yaptigi işe mi
Yoksa akıllı adamların yaptığı
Akilsiz şeylere mi kandık
Biz alkısızı dışadık akıllıyı
Baş ucunda tutuk çünkü
Bizler düşünceler daldık
Aklın değil
Kalbin oyunlarına kandık..

Düşünce magduruyuz
Düşüncelerin peşinden değil :
Sevdanın yolların daldık
Her dalışta
Bin hayel kırıklığı
Çok az sevilmek
bile yeter deyip
Durup sorguya
Ne gerek var diyip
Kalplerin duyduğunu
Aklın göremedi .
Gözlerin sağır ,
Dudakların mühürlendi .
Aklın yetmediği
Sevda Maduruyuz .

Celal AYDIN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşünceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşünceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞÜNCELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL