Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Balchk
Ahmet Balchk

Limon ağacı

Yorum

Limon ağacı

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

5348

Okunma

Limon ağacı

Limon ağacı


Hayal ederdim gizli gizli
Seninle el ele dolaşırken,
Bu şehirden kaçıp gitmeyi
İlk yağmur damlasında
Beliren gökkuşağı şehrini

Hangi aşk bir ömür sürmüş ki
Bana söylediğinde bittiğini
Bunu kabul edeceğim o zaman
Aklımın ucundan bile geçmezdi..

Bir kere otursaydık yeterdi
Gökkuşağı şehrinde taşındığım
O şirin, küçük evin bahçesindeki
Limon ağacının altında..

Eskiden hayal ettiklerimin
Hepsi gerçek oldu şimdi
Bir tek sen yoksun yanımda
Bu yağmurlu pazar sabahında..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Limon ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Limon ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Limon ağacı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
28.10.2015 09:56:40
Beğeniyle okudum
Yüreğinin sesi daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL