Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
halisi ertürk
halisi ertürk

yalan mıydı

Yorum

yalan mıydı

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

599

Okunma

yalan mıydı

Yalan mıydı

Mademki yanım değil, başkaydı senin yurdun,
Gönül ayarlarımı, niçin kendine kurdun?
Vuslat beyhude hayal, ayrılık mukadderse,
Neden bir yel olup da, bağımda esip durdun?

Kahverengi gözlerle, o hülyalı bakışın,
Billur bir su olup da, yüreğime akışın,
Boşa mıydı sevdiğim, savurup dalga dalga,
Kumral sarı saçlarla, şu sinemi yakışın,

Hasretle gecelerde, ismimi anmadın mı?
Sevdanın şerbetini, içip de kanmadın mı?
Vurulup can evinden, gerçekten benim gibi,
Söylesene ey güzel, aşk ile yanmadın mı?

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yalan mıydı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan mıydı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yalan mıydı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL