Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
serhat fidan
serhat fidan

Anlatılamazsın

Yorum

Anlatılamazsın

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

862

Okunma

Anlatılamazsın

Sözcükler bile kifayetsiz kalmışken
Seni anlatmaya
Ben nasıl anlatırım seni...
Seni sığdıramam bir yerlere
İfade edilemeyensin sen,

Ben ne desem de eksik kalacaksın
Sen kavramlardan ve tanımlardan berisin...
Çünkü muhteşem olan:
Bir şey asla ve asla herhangi bir tanımı yapılamaz. Sevgilim
Serhat

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anlatılamazsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlatılamazsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlatılamazsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL