Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Cihat Samet ŞANLI
Cihat Samet ŞANLI

Kazanmak Ne Haddime

Yorum

Kazanmak Ne Haddime

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

842

Okunma

Kazanmak Ne Haddime

Kendimi uyandıramıyorum
Kendimden daha büyük bir güç yok
Bana zulüm eden
Yeniliyorum biliyorum..

Bir mülteciyim kendi içimde
Kendi yüreğimdeyim zarar veremiyorum
Kazanmak kaybetmek yok
Ama yeniliyorum

Sevgiler görüyorum
Dokunamıyor cevap veremiyorum
Bu yerde buharlaşır her his
Tepeleri kaplar sis

Yakar bir sıgara sisim dumanıma karışırım
Hep aynı akşamlar Kazanmak Ne Haddime
Kaybeder ve yine denerim
Kazanmayı etmem bile umut...


Cihat Samet ŞANLI
Mahlas : Affedilmeyen

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kazanmak ne haddime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kazanmak ne haddime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kazanmak Ne Haddime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL