Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Cihat Samet ŞANLI
Cihat Samet ŞANLI

Hüzün Katarım Omuzlarıma

Yorum

Hüzün Katarım Omuzlarıma

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1413

Okunma

Hüzün Katarım Omuzlarıma

Her yer bir harabe olmuş gönlümde
Dokunsam altında kalacağım sanki
Kendi içimde , içim ürperir olmuş
Yanmış ahşap evler , kırık camlar
Gri bir gökyüzü , ağlarcasına yağan yağmur
Soğuk bir esinti ..

Eskiden kalan bir kaç renkli tablo
Bir duvarda birçok maske
Maskelerden görünmez olmuş..
Her gün bir tanesini alıp çıkarım bu sokaktan..

Ve her gün bir yıkıntı daha eklenir uzar yolum
Her gün dahada yorulurum ve üşürüm
Vazgeçmek istercesine yavaş yavaş yürürüm
Gönlümün sokaklarında hep tutunacak
Kırılmış bir kaç iyi niyet görürüm
Biraz daha hüzün katarım omuzlarıma..

Birçok soru görürüm cevabı olmayan
Olsa da cevap verilmeyen , yarım kalan
Gün biter ve ben yeniden başlarım...


Cihat Samet ŞANLI

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hüzün katarım omuzlarıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün katarım omuzlarıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüzün Katarım Omuzlarıma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL