Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sinan  şair
sinan şair

benimle YAŞLANSANA

Yorum

benimle YAŞLANSANA

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1164

Okunma

benimle YAŞLANSANA

BENİMLE YAŞLANSANA
KİTAP OKUR
ÇAY DEMLER ŞİİR
YAZARIM SANA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benimle yaşlansana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benimle yaşlansana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
benimle YAŞLANSANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İbrahim Çelikli.
İbrahim Çelikli., @ibrahimcelikli-
10.10.2015 15:23:59
ben üstüne bir de pasta


tebrikler
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
10.10.2015 14:21:05
Hoş geldiniz,tebrik ederim saygılarımla.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.10.2015 08:51:41
Beğeni:
2
Okunma:
1164
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL