Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hakan ezell
hakan ezell

ÇALDILAR ANNEM

Yorum

ÇALDILAR ANNEM

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1475

Okunma

ÇALDILAR ANNEM

ÇALDILAR ANNEM

Tükendi geçti ömrümün gençlik çağı,
Bedenimin sevdaya tutsaklığıyla.
Toprağa koydular sensiz.
Kefensiz kaldım be annem,
Dağlara sürdüler,
Dağlarda rüzgar oldum savruldum..

Denizlere attılar,
Denizlerde yelken oldum dalgalandım.
Kuş oldum kanatlarımı kırdılar,
İnsan oldum kalbimi aldılar be annem..

Sürgün ettiler vurdum hep kendimi yollara,
Yollar meskenim oldu,
Yürüdüm kara sevdaya sensiz yürüdüm..

Oysa ne umutlarım vardı,kanayan yaralarıma,
Yaşamaktı yarınlarım,
Gülümseyişimle dolacaktı umutlarım,
Mutluluklarım benim olacaktı..

Gelecek yıllarımı çaldılar,
Çaldılar be annem,gülüşlerimi yarınlarımı,
Sevdaya dair gelecek yıllarımı çaldılar,
Gençliğimin çocukluğumun,
Masumluğunu çaldılar,
Çaldılar be annem çaldılar..

Hakan Ezel Bayram

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çaldılar annem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaldılar annem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇALDILAR ANNEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
1.10.2015 19:46:16
5 puan verdi
Buruktu dizeler usta....
Kalemin susmasın
.......................Saygılar
Etkili Yorum
CENGİZ AKSU
CENGİZ AKSU, @cengiz-aksu
1.10.2015 11:22:24
Dün Baba bugün Anne Şiiri buda en az onun kadar hatta daha güzel tebrik ediyorum. Çünkü Peygamberimiz kendinden nakledilen Hadisi Şerifte Üzerimizde Anne Hakkının mı Baba Hakkının mı daha çok olduğunu soran bir zata cevap olarak ( üst üste Üç kez ) 3 sefer Annen dedikten sonra 4.( Dördüncüde) Baban demiştir. Kalemin daim olup susmasın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL