Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Abdulsamet Karakaya
Abdulsamet Karakaya

SESSİZLİK

Yorum

SESSİZLİK

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

811

Okunma

SESSİZLİK

SESSİZLİK

Sessizlik;

Bir kalp ağrısı gibi,
geceleri gördüğüm tek yıldız,
sevincimi alan bir burukluk,
bir kemik ağrısı sanki.

Dertsiz başıma dert,
dermanı olmayan bir hastalık gibi,
sevgimi elimden alan,
hayatımı bir yalnızlık ilkesine bağlayan bir bağ sanki.


-------------------------------
Abdulsamet Karakaya

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sessizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
28.9.2015 21:08:21
5 puan verdi
Yürekten Kutlarım çok beğendim şiirinizi şu gibi akıyor dizeler Kutlarım degerli dost kalem kaleminiz daim yürek sesiniz hiç susmasin saygilarimla selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL