Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
uğur ukut
uğur ukut

Anlayan yok

Yorum

Anlayan yok

( 8 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1754

Okunma

Anlayan yok

Anlayan yok


Ne anlayan bulunur ne arayan
Battıkça batan dünya yıkılsın
Damga vurulmuş bir kere
Kader değil mi sorgulayan

Kaldırımların ıslaklığı
Anlatmaya yetmiyor yalnızlığı
Ağızdan dökülen sözler var ya
Beklesem de beklemesem de hiç bitmiyor

Bazen kurşun gibi vurur
Bazen kılıç gibi keser gider
Varlığımızın yolunu yürüyoruz
Boğup öldürse de kader

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Anlayan yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlayan yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlayan yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
27.9.2015 13:25:13
5 puan verdi
duyarlı yüreğine sağlık tebrikler
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
27.9.2015 12:24:39
5 puan verdi
insan işine geleni anlar
gerisi laf kalabalıgı der
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL