Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cemal turan  / sadebey
cemal turan / sadebey

kalbimi öpen bir gül olsaydın

Yorum

kalbimi öpen bir gül olsaydın

( 4 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

587

Okunma

kalbimi öpen bir gül olsaydın




kalbimi öpen bir gül olsaydın
sevda dikenleri batsa da elime

öyle yalnız öyle yoksunum ki
değerimsin sen en güzel kelime

sevmeyeceksen eğer sen beni
dokunma sakın gönül telime



yazan Cemal TURAN

25 . 09 .2015

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kalbimi öpen bir gül olsaydın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimi öpen bir gül olsaydın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kalbimi öpen bir gül olsaydın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Nur
Ya Nur, @ya-nur
28.9.2015 00:55:01
5 puan verdi
kutlarım yazan yüreği
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
25.9.2015 21:59:56
5 puan verdi
Yürekten kutluyorum değerli dost kalem cok güzel bir şiir okudum Kutlarım sizi saygilarimla selamlar dost kalem saygilarimla selam dua ile kalin hayırlı BAYRAMLAR dilerim sevdiklerinizle
serdar san
serdar san, @serdarsan
25.9.2015 21:38:16
.tebrikler değerli üstadım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL