Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ayhan İçöz
Ayhan İçöz

YALNIZLIK

Yorum

YALNIZLIK

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

882

Okunma

YALNIZLIK

Sen benim kaderimsin,
Duygularıma cevapsız hapissin,
İçimde sızlayan ağlayan gözlerimsin,
Ben seninle neler çekerim bilirmisin,
Senin adın nedir?. Dersin ki yalnızlık…

Bir yerler de yağmurlar yağarken
Güneşin altında yalnız bulutum ben
Ey neden kendimi unutturdun sen
Ruhumu bedenimden aldın ebediyen
Senin adın nedir?. Dersin ki yalnızlık…

Gülen yüzüm gülmez oldu her gün soldu
Cıvıl cıvıl hayatım karardı tümden mahvoldu
Yüreğimdeki bahçemde sevda gülleri açmaz oldu
Bu gönül senin yüzünden kahroldu artık yoruldu
Senin adın nedir?. Dersin ki yalnızlık…

Ayhan İÇÖZ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL