Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ib
ibrahim tezölmez

Müjgân Eyler

Yorum

Müjgân Eyler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1156

Okunma

Müjgân Eyler

müjgân eyler
bana ne eylerse o fettan eyler
geh kemter bir geda gâh sultan eyler

Züleyhayı zaman âfeti devrân
cevriyle dünyayı dar zindan eyler

tegâfülle bakmaz bana ölürüm
bir bakar ölürüm perişan eyler

saçının her teli boynumda kement
gönül verdiğime bin pişman eyler

gönlündeki ateş yüzüne vurmuş
acep o sevgili ne nihan eyler

insaf merhamet et şu Ruhavi’ye
kulak ver de bir bak ne sühan eyler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Müjgân eyler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Müjgân eyler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Müjgân Eyler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL